Apuohjaajien koulutus 26.5.–28.5.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö kouluttaa tapahtumiin, leiri- ja kerhotoimintaan apuohjaajia, jotka vastaavat yhdessä muiden järjestäjien kanssa toiminnan suunnittelusta sekä järjestämisestä. Apuohjaajiksi kaivataan 14–18-vuotiaita kalastuksesta kiinnostuneita nuoria, jotka haluavat oppia uusia asioita sekä taitoja, joista on hyötyä myös muualla elämässä.

Koulutus on kaksiosainen. Ensimmäisessä osassa käydään läpi leiriolosuhteissa toiminnan erityispiirteitä, opetellaan erilaisia askartelutaitoja ja tutustutaan keinoihin, joilla innostetaan uusia harrastajia kalastuksen saloihin. Toisessa osassa koulutettava osallistuu apuohjaajana käytännön toimintaan tapahtumassa, kerhossa tai leirillä. Molemmat osat käytyään koulutettava saa todistuksen suoritetusta koulutuksesta ja on valmis toimimaan apuohjaajana valtakunnallisissa tai alueellisissa tapahtumissa.

Apuohjaajakoulutus järjestetään 26.5.–28.5. Päijät-Hämessä Arramajan leirikeskuksessa (Arramajantie 338, Immilä, 16100 Uusikylä) Ilmoittautuminen koulutukseen: Fisuun.fi/ tapahtumat 7.5.2023 mennessä. Lisätietoja koulutuksesta: janne.tarkiainen@vapaa-ajankalastaja.fi tai 044 547 9116

Koulutus on osallistujille maksuton. Keskusjärjestöön kuuluville osallistujille maksetaan korvausta koulutusmatkoista syntyneisiin kuluihin esim. linja-auto- sekä junamatkakuluihin. Myös jatkokuljetus Lahden rautatie- ja linja-autoasemalta leirikeskukseen järjestyy. Koulutuksen aikana kalastamme heittäen Arrajärvellä, tarkempaan ohjelmaan aikatauluineen pääsee tutustumaan ilmoittautumislomakkeen kautta fisuu.fi-sivuilla. Koulutukseen otetaan 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.