Leirit


Tarinaa (reissurapsaa) menneistä leireistä muutamine kuvineen voit laittaa sähköpostiin info@vakapi.com


Lasten ja nuorten leirit

Hei seuran leiriasioista vastaava! Tällä Leirit-sivulla julkaistaan lasten ja nuorten leiri-ilmoituksia!! Ilmoitukset voi lähettää yhteystietoineen ylläpidon sähköpostiin info@vakapi.com. Leiri ym. nuorten tapahtumailmot julkaistaan myös pyydettäessä piirin Facebook, Twitter ja Instagram -tileillä.


KUHAN PURAISU – VALTAKUNNALLINEN NUORTEN KALASTUSLEIRI 06.08.2021 – 08.08.2021

SVK järjestää yhdessä Kaakkois-Suomen Vapaa-ajankalastajapiirin kanssa valtakunnallisen Fisuun- nuorten kalastusleirin Upilan leirikeskuksessa Hollolassa. Leirillä majoitus tapahtuu huoneissa, omat liinavaatteet tai makuupussi täytyy ottaa mukaan. Leirillä kalastetaan veneestä sekä rannalta, askarrellaan ja opetellaan saaliin käsittelyä. Leirin hinta on SVK: n jäsenseurojen jäsenille 35 € ja ulkopuolisille 50 €. Hinta sisältää majoituksen, ruokailut, saunan, askartelumateriaalit sekä ohjatun kalastuksen.
Lisätietoa/ilmoittautumiset 23.7. mennessä Fisuun-sivujen ilmoittautumislomakkeella.
Leirille mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja se on tarkoitettu ensisijaisesti 10–17-vuotiaille.


Rapu- ja kalastusleiri, Isoranta Sysmä 13.08.-15.08.2021

Kuva: Veikko Karinkanta

Lahden Seudun Nuoret Pyytäjät järjestää yhdessä Kaakkois-Suomen vapaa-ajankalastajapiirin/ nuoriso- ja perhejaoksen sekä SVK:n kanssa Sysmän Naumissa rapu-/kalastusleirin nuorille 13.08.-15.08.2021 Lisätietoa/ilmoittautumiset Fisuun-sivujen ilmoittautumislomakkeella.
TERVETULOA!