Nuoret


Fisuun.fi sivusto nuorille vapaa-ajankalastajille

SVK – 11.4.2014
Fisuun.fi-logoSVK on avannut nuorille vapaa-ajankalastajille uuden sivuston nimeltä Fisuun.fi. Sivustolta löytyy runsaasti mielenkiintoista asiaa kalastuksesta, kaloista, ajankohtaisista tapahtumista ja kaikesta kalastukseen liittyvästä. Fisuun sivuilta löytyy myös kalaklinikka, jossa autetaan erikoisten kalojen tunnistamisessa.

Fisuun on nuorten kohtauspaikka kalastuksenharrastajille.

Lue lisää


Opettele vesistökunnostusta pelaamalla

SVKHiidenveden kunnostus-hanke on laatinut yhteistyössä vihtiläisen KN-mainostoimiston kanssa virtuaalisen järvikunnostuspelin. Pelin kehittämiseen ovat osallistuneet lisäksi SYKE:n tutkijat sekä Vihdin lukion opettajat ja oppilaat. Pelin kautta saa runsaasti mielenkiintoista tietoa järvistä ja niiden kunnostamisesta.
Lue lisää www.pelastajarvi.fi


Pelaa vapaa-ajankalastajan tietovisaa

SVKKalastus kiinnostaa, mutta paljonko haavissasi on tietosaalista? Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö edistää vapaa-ajankalastusta, joka kestävällä tavalla ja monipuolisesti hyödyntää luontaisesti uusiutuvia kalakantoja. Pelaamalla Kalastusvisaa saat tietoa harrastuksesta hauskassa muodossa. Käy koukkuun! Suuntaa siis PeliPlaza.fi sivustolle ja testaa tietosi vapaa-ajankalastajien tietovisassa.
Pelaa kalastusvisaa


Vapaa-ajankalastajien nettikirjasto

libraryVapaa-ajankalastajien nettikirjastosta löytyy monipuolista luettavaa kaikille kalastuksen harrastajille. Kirjastossa olevat julkaisut ovat helposti ja mukavasti luettavassa muodossa ja aiheet on jaettu kolmeen pääosastoon: Kalastus, Lapset ja nuoret sekä kalankäsittely. Julkaisuja voi myös kätevästi tulostaa, jakaa kavereille ja vaikka linkata muihin sähköisiin medioihin. Kannattaa vilkaista.
Lisää kirjastosta löydät SVK:n sivulta